Eisai Research One Beacon Copley Place Central Area John Hancock Landmark Apartments Westin Stamford
 

Mr. Lawrence W. Gaboury,Vice President
John Hancock Mutual Life Insurance
Boston, MA
As an added benefit to its Boston Headquarters staff, John Hancock opened a state-of-the-art child care center in the lower two stories of an existing building a half block from their signature location at the Hancock Tower, the tallest building in New England. It included two fenced-in outdoor play areas that provided complete security for the children. The interior garden was placed in an otherwise unusable space under a stairwell where ceiling heights were too low for adults but were acceptable for the young children "visiting" the garden. The garden contained changes in elevation, a waterfall and stream-bed made of custom-designed fiberglass "rocks", a bluestone walkway system, a 16' tall preserved palm tree, and live shrubs and ground covers.
$78,000
1990
©2008 Hammer Design
home l sitemap l contact
site by: step